Wijnhaven Wijnimport
010 485 69 00
  Direct geleverd binnen Nederland
  Strenge selectie van topwijnen
  400 topwijnen op voorraad!
  Directe verkoop in ons Wijnpakhuis

Fiorito

Fiorito
Fiorito


"Ons bedrijf is op een bijzondere wijze ontstaan. In Nederland hadden wij bij diverse Italiaanse restaurants al meerdere malen Limoncello gedronken. Echter toen wij enige jaren geleden een bezoek brachten aan onze familie in Italië waren wij met stomheid geslagen over de kwaliteit van de Limoncello, zo verrukkelijk was het. Wat bleek het betrof hier geen gewone Limoncello, maar handgemaakte Limoncello volgens familie recept." Aldus Benno en Franco Fiorito.

Terug in Nederland besloten ze deze handgemaakte Limoncello volgens familie recept zelf te gaan maken. Eerst nog voor eigen gebruik, maar al snel verrasten ze ook vrienden en bekenden met de limoncello.

"Vanaf het begin oversteeg de vraag het aanbod. Wij zijn toen gaan nadenken en kijken of de horeca wellicht ook interesse had in onze handgemaakte Limoncello. Dit bleek het geval, alleen moesten we dan wel via de officiële weg gaan leveren. We hadden dus een officiële producent nodig die onze top kwaliteit kon waarborgen. De distilleerderij Herman Jansen & Zn. BV uit Schiedam, is deze uitdaging met succes aangegaan. Deze firma produceert nu onze limoncello volgens ons geheime recept. Op de fabriek worden onze biologische citroenen geschild en verwerkt tot onze verrukkelijke limoncello. Bij de productie zijn we zelf nauw betrokken."
Type wijnen:

Diversen
Land:


Land
Aantal hectare: